Sport

Zadar basketball tournament

Košarkaši Zadra večeras igraju protiv ruskog giganta CSKA

Košarkaši Zadra večeras igraju protiv ruskog giganta CSKA
ZDBT

Nakon jučerašnjeg poraza od minhenskog Bayerna, ali i vrlo dobrog ostavljenog dojma, košarkaše Zadra večeras očekuje još zahtjevniji protivnik - moskovski CSKA

Igrači Aramisa Naglića tako će večeras u 20 sati imati priliku odmjeriti snage s ponajboljim europskim košarkašima: Nandom de Colom, Vitalijem Fridzonom, Sergiom Rodriguezom, Nikitom Kurbanovim i ostalima, ovisno o tome koga će trener Dimitrios Itoudis poslati na parket. Za očekivati je kako će neki od njih imati ograničenu minutažu budući da su tek nedavno završili sa svojim reprezentativnim obvezama na Eurobasketu.

Što se Zadra tiče, sigurno je samo kako i dalje u sastavu neće biti teže ozlijeđenog Jakova Vladovića, dok novih informacija o stanju lakše ozljede Prestona Knowlesa još uvijek nema, pa će o njegovom nastupu odluka najvjerojatnije pasti uoči same utakmice.

U svakom slučaju, večerašnji ogled između Zadra i CSKA nikako se ne smije propustiti, što zbog uistinu atraktivnog protivnika, a što zbog zadarskih košarkaša koji su sinoćnjim angažmanom protiv minhenskog Bayerna zaslužili veliki aplauz podrške.


Reci što misliš!