Sport

Zadar basketball tournament

Naglić nakon poraza od CSKA: Pa niste valjda očekivali da će utakmica završit unutar deset koševa razlike?

Naglić nakon poraza od CSKA: Pa niste valjda očekivali da će utakmica završit unutar deset koševa razlike?
Mate Krezić

Moskovski CSKA s uvjerljivih je 97-68 savladao Zadar. Momčad Aramisa Naglića dobro se držala protiv jedne od najboljih europskih momčadi tijekom prvog poluvremena, ali više od toga jednostavno nije bilo moguće

Naglić je upravo razliku u kvaliteti podcrtao kao ključ uvjerljivog poraza:

"Nismo izdržali ritam protivnika, dizali su agresivnost iz minute u minutu. Ali to je normalno, pa niste valjda očekivali da će utakmica završiti unutar deset koševa razlike? Igrali smo protiv jedne od najboljih momčadi u Europi, bez obzira na izostanke. Mi s obzirom na rotaciju ne možemo niti u ovom trenutku, a niti ikad, izdržati ovu razinu koju ima CSKA."

Preston Knowles nije ni danas bio u sastavu.

"Dobio je prilično jak udarac u rame. Nadao sam se da će se ranije vratiti u sastav, a pitanje je hoće li uspjeti do nedjelje i utakmice za peto mjesto. Svaki dan ide na terapije, ali prema prvim prognozama srećom nema nikakvih puknuća ni u mišićnom ni u koštanom tkivu."

Trener moskovskog CSKA, Dimitris Itoudis, kratko je prokomentirao tijek susreta:

"Nakon slabog početka, jer u utakmicu smo ušli dosta 'traljavo', dobili smo bolju reakciju i trećoj četvrtini dobili utakmicu. Kaznili smo taj način na koji se Zadar odlučio braniti zahvaljujući vanjskom šutu i nekim jednostavnim akcijama. Svaka čast Zadru, znam da im nedostaje nekoliko važnih igrača, i želim im sve najbolje."


Reci što misliš!

  Vezane vijesti