Sport

Ligue 1

PSG zaustavljen u Montpellieru

PSG zaustavljen u Montpellieru
PSG Officiel

Zvjezdana momčad PSG-a zaustavljena je u Montpellieru. Nakon sjajnih rezultata i serije od osam pobjeda ove sezone u svim natjecanjima, na de la Mossonu nije uspjela slaviti

Vrlo sadržajan tjedan je iza momčadi Unaija Emeryja, sve je počelo onim kontroverznim raspravama između Neymara, Diega Alvesa i Edinsona Cavanija tko će izvesti kazneni udarac protiv Lyona.

Kao što javljaju brojni mediji, kasnije je sve kulminiralo u toj mjeri da odnos između Neymara i Cavanija nije dobar i Urugvajac bi mogao ove zime čak biti i na prodaju.

Na gostovanju u Montpellieru nismo imali priliku vidjeti kako sada funkcioniraju na terenu jer jednostavno Neymara nije bilo. Brazilac je tijekom tjedna zaradio ozljedu gležnja i zbog toga nije bio niti u konkurenciji za nastup.

Njegovim neigranjem otupila se oštrica PSG-ovog napada i gosti nisu mogli do pogotka. Montpellier je prepustio Parižanima loptu, ovi su puno kružili i tražili pravu priliku, ali do pogotka nisu mogli.

Gosti su bili bliže tom pogotku, Kylian Mbappe je propustio dvije odlične prilike u drugom dijelu, prijetio je i Cavani, no mreža Lecomtea nije se tresla.

Tako je PSG ostao na postignutom 21 prvenstvenom pogotku ove sezone, Montpellier mu je "pokvario prosjek" i otkinuo prve bodove.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!