Sport

Raskol u PSG-u

Cavani poručio Neymaru: Što misliš tko si, Lionel Messi?

Cavani poručio Neymaru: Što misliš tko si, Lionel Messi?
psg.fr

Pojavili su se novi detalji svađe između nogometaša PSG-a Edinsona Cavanija i Neymara! Kako tvrdi El Pais, Cavani je Neymara nakon jednog od prvih treninga u svlačionici pitao 'Što ti misliš tko si, Lionel Messi?

Urugvajac i pojačanje od 222 milijuna eura nisu si baš najbolje kliknuli. Izgledalo je kako su stvari krenule idealno za momčad koja je u ljetnom prijelaznom roku potrošila više 400 milijuna eura, ali nakon početne euforije na površinu su isplivale nekakve druge stvari.

Tako su se Cavani i Neymar posvađali na derbiju s Lyonom (2:0) oko toga tko će izvesti slobodan udarac, a zatim i penal. Izvođač penala inače je Cavani, no Neymar ga je htio izvesti.

Nakon što su se porječkali, penal je izveo Cavani i promašio.

Trener Unai Emery morat smiriti strasti u svlačionici ako želi zadržati dobre rezultate. On je naglasio da su obojica izvođači penala, te će se međusobno na utakmicama dogovarati. Vidjeli smo kako je to krenulo.

A taj list tvrdi i da je Uefa zaprijetila PSG-u da će mu zabraniti nastup u Ligi prvaka iduće sezone zbog kršenja financijskog fair-playa. Pa je vlasnik Al-Khelaifi odlučio rasteretiti proračun prodajom čak osmorice igrača!

Nagađa se da su među njima Di Maria, Lucas Moura, Draxler i Ben Arfa, piše Goal.com


Reci što misliš!