Zabava

Snimljeni materijal kreće u miksanje

Seven That Spells sviraju kompletnu "Omegu" u Tvornici kulture

Seven That Spells sviraju kompletnu

Zagrebački psihodelic rock bend Seven That Spells odsvirat će kompletan novi album "Omega" na koncertu u Tvornici kulture 17. prosinca.

"Omegu" Seveni stvaraju protekle dvije godine u suradnji s Blakeom Flemingom, nekadašnjim članom bendova The Mars Volta, Zeni Geva i Dazzling Killmen. Ideje, riffovi i aranžmani izmjenjivani su netom u procesu koji je trajao dugo, ali i izostavio stress, žurbu i kompromis iz stvaranja glazbe. Kompletne bubnjeve Fleming je snimio prošli tjedan u njujorškom studiju Dryhill i komentirao na svojoj Facebook stranici da je u pitanju jedna od najboljih stvari koje snimio u karijeri.

Snimljeni materijal kreće u miksanje, a samo izdanje očekuje se na proljeće. No, publika u Kufsteinu, Puli, Zagrebu i na kratkoj austrijsko-njemačkoj turneji početkom siječnja dobit će priliku u premijerno uživo i u cjelosti čuti "Omegu".

Aktivnu godinu Seven That Spells završit će, več tradicionalnim predbožićnim koncertom u Tvornici kulture koji će se održati u subotu, 17. prosinca. Kao predgrupa u Tvornici će nastupiti DJ Bombay, izuzetno talentirani indijski glazbenik koji samo tu priliku dolazi u Zagreb.

Dio demo snimaka "Omege" Seveni su predstavili u kratkom promo videu objavljenom 14. studenog.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 60 kn.

Prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.