Zabava

Ne propustite !

Supernova uz Magazin i Andreu Andrassy slavi 6. rođendan!

Supernova uz Magazin i Andreu Andrassy slavi 6. rođendan!

U subotu 12. studenog, ne propustite najbolju zabavu u Supernova centru Zadar jer ova omiljena shopping destinacija slavi 6. rođendan!

Za pravu feštu i veseli štimung zadužena je grupa Magazin, koja će na jednosatnom live koncertu publiku zabavljati najvećim hitovima.

Slavlje započinje u 16 sati na 1. katu centra kad će vas simpatična voditeljica Andrea Andrassy provesti kroz mnoštvo zabavnog programa i pregršt nagradnih igara. Najsretnijeg posjetitelja očekuje čak  6.000 kuna na potrošačkoj kartici!

Također, svi se posjetitelji mogu besplatno fotografirati u foto-kabini, degustirati veliku rođendansku tortu, uživati u dječjoj predstavi i, naravno, kupovati po super sniženim rođendanskim cijenama!

Ne propustite otvorenje izložbe „Hrvatska iz zraka" autora  Davora Rostuhara te upoznajte ljepotu Hrvatske iz zračne perspektive.

Svi posjetitelji  imaju priliku razgledati izložbu u prizemlju našeg centra sve do 20. studenog.

Zato zaokružite 12.11. na svom kalendaru i vidimo se na najboljoj rođendanskoj proslavi u Zadru! I točka.

Više informacija o detaljima rođendanske proslave kao i popustima u trgovinama potražite na http://www.supernova.hr/zadar/hr/ ili na Facebook stranici https://www.facebook.com/SupernovaZadar.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.