Zabava

Makedonski brend vode “Pelisterka”

Severina postala zaštitno lice "Pelisterke"

Severina postala zaštitno lice

Najveća regionalna glazbena zvijezda, Severina, postala je zaštitno lice najpoznatijeg makedonskog branda vode “Pelisterka”. Između popularne pjevačice i menadžmenta tvrtke potpisan je ugovor o suradnji, koji obuhvaća realizaciju nekoliko velikih projekata za promociju branda na makedonskom tržištu, ali i tržištima regije.

Iz “Pelisterke” ističu kako su Severinu izabrali za zaštitno lice zbog njenog unikatnog stila i nevjerojatne energije koju posjeduje:

"Severina je pojam moćne ljepote, unikatnog stila i nepresušne energije, karakteristike koje su prepoznatljive i za našu vodu. Za zaštitno lice izabrali smo ju jer je uvijek u toku s trendovima, a ”Pelisterka” je tvrtka koja postavlja trendove u našoj industriji. Zajedno radimo proizvod koji će predstavljati potpuno različitu viziju od svega predhodno predstavljenog na makedonskom tržištu, ali i šire u regije."

Popularna pjevačica do sada je surađivala s renomiranim svjetskim brandovima iz Njemačke i Švicarske, kojima je također bila zaštitno lice, no ovo je njena prva suradnja s makedonskom tvrtkom. 

"Nevjerojatno sam ponosna što je tvrtka iz Makedonije izabrala baš mene da budem njeno zaštitno lice. Uopće nisam dvoumila hoću li prihvatiti poziv, jer znam da se radi o renomiranoj i uspješnoj tvrtki, koja proizvodi vrhunsku vodu. Makedonija je jedna od mojih omiljenih zemalja koju stalno nosim u srcu i stvarno sam sretna što ću sada imati mogućnost dolaziti češće", izjavila je Severina nakon potpisavanja ugovora sa “Pelisterkom”.

“Pelisterka”, jedna od najvećih i najmodernijih tvornica za vodu na Balkanu, veliki je izvoznik prepoznatljive makedonske vode na tržištima u Srbiji, Bugarskoj, Crnoj Gori, BiH, Albaniji i Kosovu. Oduvijek poznata kao začetnik atraktivnih promocija s poznatim ženskim osobama iz javnog života u Makedoniji, za sljedeću godinu, pojačana Severinom, najavljuje intenzivne i zanimljive aktivnosti. 

 

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.