Zabava

1999. godina

Backstreet boysi otkrivaju tajnu hita "I want it that way"

Backstreet boysi otkrivaju tajnu hita

Za Backstreet boyse 1999. godina je bila sjajna: prodali su 9.5 milijuna svog albuma Millennium, koji je time postao najprodavaniji američki album te godine, s hitom I Want It That Way kao glavnim singleom.

No dok su se albumi prodavali kao ludi, kritičari i novinari nisu prestajali pisati o stihovima popularne pjesme - koji nisu imali baš nikakvog smisla.

"Koji vrag znače stihove Backstreet Boysa ‘I Want It That Way’?", naslovio je svoj tekst, primjerice, LA Weekly te godine, a sličnih članaka bili su puni mediji. Najlogičnije objašnjenje tada je bilo da je stvar zabrljao švedski autor stihova, Max Martin, koji nije najsavršenije govorio engleski pa je malo pobrkao pojmove.

No Nick Carter, Kevin Richardson i A.J. McLean sada su za Huffington Post napokon otkrili što je bilo u pozadini najvećeg misterija vezanog za "Beksiće".

"Zapravo, pjesma nam se činila sasvim ok kad smo je prvi put čuli. No tadašnji predsjednik JIVE recordsa i ekipa iz A&R-a nije bila zadovoljna. Angažirali su neke poznate producente da preprave pjesmu kako bi imala više smisla. Tako je nastala druga, logičnija verzija. No kad smo je čuli, zajedno smo je, kao bend, odbili", objasnio je Carter kako je objavljena totalna besmislica, koja je potom postala i hit.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.