Zabava

Hoće li smrt bivše djevojke uništiti karijeru Jima Carreyja?

Hoće li smrt bivše djevojke uništiti karijeru Jima Carreyja?

Godinu dana nakon samoubojstva Cathrione White, s kojom je Jim Carrey prekinuo nekoliko dana prije njezinje smrti, Mark Burton, Cathrionin suprug za kojeg se nije znalo da postoji tužio je glumca sa čijim je tabletama Cathriona sebi presudila.

Jim Carrey pokušava se svim sredstvima obraniti od optužbi Marka Burtona, supruga njegove preminule bivše djevojke koja je izvršila samoubojstvo predozirajući se tabletama, a koji ga okrivljuje za smrt Cathrione White. Posljednji novi detalj obrane glumca su njegove zajedničke fotografije s Cathrionom koje datiraju iz ožujka 2013., ni dva mjeseca nakon njezine udaje za Marka Burtona.

Name, Carreyjev odvjetnik tvrdi kako se White udala samo zbog zelene karte i činjenice da bi je mogli deportirati u Irsku jer joj je isticala dozvola boravka u SAD-u. Navodno je pitala petoricu suradnika, a kamerman Mark Burton je prvi pristao. Brak je bio iz koristi, no Burton se predstavlja kao neutješni suprug koji pokušava istjerati pravdu nakon tragične Cathrionine smrti, tvrdi Carrey, a u biti želi samo njegov novac.

Kao dokazni materijal na sudu je i Cathrionino posljednje pismo Carreyju koje je dospjelo u medije. U njemu se doznaje da je iz veze s Carreyjem izašla zaražena s tri vrlo opasne spolne bolesti koje mogu dovesti do neplodnosti. Sudeći po njezinoj agoniji, zabrinjavajuće zdravstveno stanje je bilo okidač za depresiju. White je u pismu sebe opisala kao zauvijek 'oštećenu osobu' koja je zbog toga osuđena na samoću. Carrey je navodno s Cathrionom prekinuo rekavši kako je njihov odnos za njega postao 'prenaporna drama'.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.