Zabava

Cheerleading

Tornadele pripremaju 22. cheerleading sezonu i upisuju nove članove

Tornadele pripremaju 22. cheerleading sezonu i upisuju nove članove

Cheerleaders Tornadele vrše upis novih članova

Tornadele pozivaju sve zainteresirane da se pridruže 22. cheerleading sezoni koja započinje pripremama za "Fall for Dance" plesnim natjecanjem.

Članove tradicionalno očekuju pripreme za državna te međunarodna natjecanja u sklopu reprezentacije RH, zatim cheerleading i plesni kampovi, dodatne aktivnosti i rad u novinarskoj sekciji časopisa "Cheer For Life" te pregršt brojnih drugih događanja.

U sklopu međunarodnog partnerstva sa UK cheerleading savezom - United Kingdom Cheerleading Association - natjecateljsku grupu očekuju i pripreme za natjecanje koje se sredinom svibnja održava u Manchesteru.

Upisi u sezoni 2016/17.

Upisi za nove članove biti će otvoreni do kraja listopada. Upisi se vrše za cure i dečke u svim dobnim uzrastima. Treninzi se održavaju u sklopu Sportskog Centra Višnjik u sljedećim terminima: utorkom i četvrtkom 19:00 - 20:00 , te subotom od 10:00 - 11:00 -> najmlađa dobna skupina (mini kadeti i kadeti), Ponedjeljkom i srijedom 21:00 - 22:00 , te subotom od 10:00 - 12.00 -> starija dobna skupina (juniori i seniori)  te utorkom i četvrtkom 8:00 - 9:00 -> dodatni jutarnji termini za sve dobne kategorije

Više o klubu možete doznati na službenoj web stranici tornadele.com
Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na broj 091 3569 772 ili na E-mail udruga.tornadele@gmail.com .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.