Zabava

Tv

Netflix najavljuje reboot serije "Anne of Green Gables"

Netflix najavljuje reboot serije

Nova adaptacija poznatih romana stiže 2017. godine i imat će 8 epizoda

Netflix je otkupio prava za emitiranje mini serije od tvrke CBC koja će biti još jedna adaptacija romana L.M. Montgomery, piše The Hollywood Reporter.

Serija je dobila jednostavan naslov Anne i dolazi nam u režiji Niki Caro (Jahačica kitova), a za scenarij i produkciju je zadužena Moira Walley-Beckett koja je bila dio tima vrlo uspješne serije Breaking Bad te za koju je osvojila Emmy. Snimanje počinje u rujnu u Ontariju.

Serija će se, kao i knjiga, fokusirati na djevojčicu koja je imala nesretno djetinjstvo po raznim sirotištima i domovima različitih stranaca. Nakon što greškom dođe u obitelj kod sredovječnog brata i sestre, Anne će tijekom godina njima i cijelom gradiću vratiti sreću i davno izgubljen duh. Radnja će biti smještena u 1890. godinu.

1985. godine je bila snimljena mini serija od dvije epizode koja je kod nas bila prevedena Anne od zelenih zabata, a osvojila je desetak nagrada od kojih je jedna Emmy i to za najbolji dječji program. Osim toga, snimljeno je još desetak raznih filmskih i televizijskih verzija.

Dramska mini serija Anne će imati 8 epizoda koje će Netflix pustiti tijekom 2017. godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.