Zabava

Svega i svačega

Vjenčanja, razvodi i afere koji su obilježili ljeto

Vjenčanja, razvodi i afere koji su obilježili ljeto

Ljeto ne bi bilo ljeto da ne započnemo s najvažnijom stvari koja je obilježila ovo ljeto - luftićima na napuhavanje u obliku raznih životinja, labudova, pelikana i slično. Sezonu ljenčarenja na napuhancima otvorile su pjevačica Severina s prijateljicama Ivom Balent, Danijelom Gajski i suprugom Željka Joksimovića, Jovanom.

Ljetna vjenčanja uvijek su najtraženija, a kada umjesto tradicionalnog odaberete nekonvencionalno vjenčanje na Kornatima, dobar provod je zagarantiran. U to se uvjerila i voditeljica Nevena Rendeli koja je ovog ljeta uplovila u bračnu luku sa snimateljem Makom Vejzovićem.

a tom vjenčanju, rodila se i jedna nova ljubav. Splitska glumica Nataša Janjić, nakon prekida veze sa zagrebačkim ginekologom, zaljubila se u produkt-dizajnera Samira Šećerkadića.

Od ove jeseni nov život u novoj zemlji očekuje i bračni par Boban. Naime, otkako je Zvonimir Boban postao drugi član FIFA-e, zbog poslovnih obveza mora se preseliti u Švicarsku, a s njim će onamo i supruga Leonarda, kao i njihova djeca.

Nakon ispadanja s Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, nogometaši su krenuli put godišnjih odmora. U Hrvatsku je stigao i Ivan Rakitić s obitelji, smjestio se na otok Ugljan, no njihov boravak kratko je trajao zbog navodnog huliganskog napada na kuću u kojoj su boravili.

Svoj brak okončala je poduzetnica Josipa Pavičić Bernardini. Iako je ispočetka negirala sve novinarske upite na temu razvoda od supruga Nice Bernardinija, s kojim ima petogodišnjeg sina Rocca, na kraju se to pokazalo istinitim.

U splitskim kuloarima ovog se ljeta šuškalo o razvodu bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića od supruge Katarine, s kojom ima kćer Anamariju i sina Antonija. 

Zbog prijetnji bivšem dečku, u zatvoru je završila i kći bivših supružnika, Vanje i Zorana Mamića, Nina Mamić

Još je jedna osoba završila u zatvoru - pjevač Mladen Grdović. Zbog obiteljskog nasilja, supruga Brankica prijavila ga je policiji, a on je završio na prisilnom triježnjenju.
I za kraj, ono o čemu se piše ovih dana - izvanbračna afera Anite Lovren, supruge nogometaša Liverpoola, Dejana Lovrena. Nogometna sapunica se nastavlja...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.