Zabava

Iskreno priznanje

Nina Badrić: Više neću raditi s ljudima koji u meni vide mašinu za novac

Nina Badrić: Više neću raditi s ljudima koji u meni vide mašinu za novac

Lijepa glazbenica za portal Scena.hr najavila je svoj prvi samostalni koncert u pulskoj Areni te otkrila što ju je umorilo u dugogodišnjoj glazbenoj karijeri.

Nina Badrić raduje se što će više od 20 godina svoje glazbene karijere proslaviti na čarobnoj pozornici pulske Arene 8. kolovoza 2016. godine. Višestruka dobitnica Porina krajem svibnja objavila je novu pjesmu ‘Dani i godine‘ kojom je najavila i novi studijski album. Glazbu i tekst potpisuju Nina i Predrag Martinjak.

Glazbena diva kaže da je pjesma nastala spontano.

- Iskustvo mi je pokazalo da pjesme, koje su Nina Badrićnapravile najveći uspjeh, uopće se nisu pisale - ističe pjevačica. Nina je zadovoljna suradnjom s Predragom jer rade neopterećeno. Kaže kako je na novom albumu odlučila raditi s prijateljima koji je razumiju.

- Nemam više ni volje ni strpljenja za mnoge ljude s kojima sam radila kroz cijelu svoju karijeru, a koji su tek sa mnom postajali producenti, aranžeri, pa instrumentalisti. Ljudi koje sam školovala tako da sam im davala veliku priliku na svojim albumima. Ponosna sam jer uvijek bih donijela na scenu neko novo ime i kolegama ponudila još jednog novog producenta, aranžera... I onda sam se u jednom trenutku umorila od takvih priča i rekla sam sebi - "sad ćeš ovaj album raditi s ljudima koji te savršeno razumiju, koji su ti prijatelji, koji te ne gledaju kao mašinu za novac i ne koriste za samopromociju".

I kako Bog stvarno krivom crtom piše pravo, tako smo se Predrag i ja povezali. Iako se znamo već 20 godina i susjedi smo, nekako nas put nije nanio. Ali eto, ja sam zakucala i shvatili smo da imamo strašno jaku ‘vibru' zajedno - ispričala je Nina za portal Scena.hr.

Glazbenica je najviše ponosna na činjenicu da je upravo ona autor svoje karijere.
- Sama sebi sam ispisala najljepše pjesme u karijeri. I sada u suradnji s Predragom, prekrasnu pjesmu ‘Dani i godine' - rekla je Nina te otkrila kome je pjesmu ‘Dani i godine‘ posvetila.

- Pjesmu posvećujem nama. Svima koji smo sretni, koji volimo život i dobre priče, koji vjerujemo u ljubav, koji smo shvatili da te ne može razočarati ljubav, već ljudi. Pjesma nosi sreću, radost i pozitivu - zaključila je lijepa Nina za portal Scena.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.