Zabava

Advent u Zadru

Nedjeljno adventsko druženje proteklo u znaku zumba dancea

Nedjeljno adventsko druženje proteklo u znaku zumba dancea

Adventsko se druženje nastavilo na Trgu Petra Zoranića u veselom ozračju uz plesnu školu Zara koja je svojim egzotičnim ritmovima i zumba danceom zabavljala sve prisutne. Nastupili su profesionalni plesači zumbe Meri i Emmanuel iz Dominikanske Republike

Na klizalištu je bilo veselo i danas, nedjelju su ljubitelji klizanja iskoristili za zimske radosti.

Danas u 10 sati otvara se sajam „Dani sunca", u organizaciji udruge „Eko-Zadar", na Narodnom trgu. To je sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira „Dani sunca" koji se odvija od 5. do 10. prosinca na Narodnom trgu u sklopu manifestacije „Advent u Zadru".

Okupit će male proizvođače koji se bave tradicijskom proizvodnjom hrane i pića, ulja, ljekovitog bilja i biljnih preparata, te umjetničkih i zanatskih proizvoda i suvenira. Osim toga, udruga „Eko-Zadar" tijekom trajanja sajma osigurava dnevno jedan štand - „Štand dobre volje" - besplatno na raspolaganje udrugama i drugim organizatorima dobrotvornih akcija.

Od 16 sati na Trgu Petra Zoranića održat će se Božićna dječja radionica „Oslikavanje XXL čizmice" : Izrada divovske čizmice za Svetog Nikolu - aplikacija božićnih motiva na čizmicu; osmišljavanje maštovitih oblika, bojanje i rezanje oblika. Djeca izrađuju svoj božićni motiv te ga kasnije zajedno apliciraju na izrađenu čizmu.

Program za ponedjeljak, 5. prosinca

16.15 - 16.45 - Dječja predstava
16.45 - 17.45 - Dječja radionica
17.50 - 18.20 - Face painting
18.20 - 18.30 - Kolo sreće kutak za djecu
18.30 - 19.00 - Luka Brala na gitari
19.00 - 23.00 - blagdanska glazba


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.