Zabava

Blagdanska slavlja

Ivana Mišura poziva na plesni prosinac

Ivana Mišura poziva na plesni prosinac
select pr

Kako izgledaju prvi partiji uz najnovije svjetske i domaće hitove isprobala je Ivana Mišura u društvu nogometaša Darijana Žarkova

Prekrasna bivša Miss Universe Ivana Mišura najavljuje najzabavniji, posljednji mjesec 2016. godine.

Tradicionalno, večeri u prosincu rezervirane su za plesanje i lude zabave. Kako izgledaju prvi partiji uz najnovije svjetske i domaće hitove isprobala je Ivana Mišura u društvu nogometaša Darijana Žarkova.

Blagdanska slavlja koja su pred nama obilježit će slavljenička atmosfera božićnih partija koji se održavaju svakog vikenda, no posebno će veselo biti na tradicionalnom božićnom koncertu 25. prosinca kada će grupa Magazin otpjevati svoje najveće hitove. Prilika je to kad se u klubu H20 okupljaju sve generacije i slave jedan od najvećih katoličkih blagdana.

Regionalna pop zvijezda Željko Samardžić zasigurno će razveseliti mnoge na koncertu 23. prosinca.

Ljepotica Ivana plesom je u društvu sportaša Darijana najavila novu uzbudljivu zimsku sezonu u klubu H2O, najmodernije uređenom klubu, smještenom u Runjaninovoj ulici u samom srcu Zagreba. Ostavit će bez teksta i one najzahtjevnije bilo zbog prekrasnog uređenog prostora ili pak brojnih dodatnih sadržaja, zavidne produkcije i specijalnih efekata koji oduševljavaju.


Reci što misliš!