Zabava

advent u zadru

Danas na Adventu: Puno dobre zabave a najmlađima stiže sv. Nikola

Danas na Adventu: Puno dobre zabave a najmlađima stiže sv. Nikola
Grgo Jelavic/PIXSELL

U popodnevnim satima ponedjeljka na Adventu se odvijao zabavan program za djecu koja su uživala u radionici i kolu sreće a Luka Brala je sve prisutne oduševio svojim glazbenim performansama na gitari

Otvoren je sajam „Dani sunca“, u organizaciji udruge „Eko-Zadar", na Narodnom trgu uz bogatu ponudu zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira. Sajam se odvija od 5. do 10. prosinca na Narodnom trgu u sklopu manifestacije „Advent u Zadru“.

Okupio je male proizvođače koji se bave tradicijskom proizvodnjom hrane i pića, ulja, ljekovitog bilja i biljnih preparata, te umjetničkih i zanatskih proizvoda i suvenira.

Advent u Zadru Četvrti dan Adventa u Zadru

Danas se program za djecu nastavlja od 17.30 sati na Trgu Petra Zoranića. Agencija Idi za srcem u sklopu Adventa u Zadru, ove godine organizira poseban program za djecu i mlade. Prvi takav program održat će se danas na blagdan dan Sv. Nikole, kada će nastupati brojni izvođači uz posebne goste “zvjezdice” iz popularnog Tv Showa. Upravo će u tom dijelu programa “Put do zvijezda”, zadarska zvjezdica Iva Prgić ugostiti Lanu Rubelj, Medea Marketi Sindik, Korneliju Petak, Niku Uzelac i Emmu Uvalić.  

Da bi čarolija bila potpuna potrudit će se zadarski tenor Ivan Dražović, solisti glazbene udruge Libreto mentorice Ivane Begović, plesna skupina i pjevači iz igraonice Zazu, Zadarski plesni ansambl, školski sastav Pomorske škole pod vodstvom Jurice Ruića, Tea Anić na violini, Marin Modrić te mnogi drugi.

Sv. Nikola pojavit će se u 18 sati i napravit će đir po gradu preko kalelarge do foruma i Klizališta ledeni park.


Reci što misliš!