Zabava

Advent u Zadru

Sveti Nikola razveselio brojne zadarske mališane

Sveti Nikola razveselio brojne zadarske mališane

Veselo je i danas bilo na zadarskom Adventu. Sv. Nikola je napravio đir po gradu preko Kalelarge do Foruma i klizališta Ledeni park i razveselio brojne zadarske mališane

Na pozornici na Trgu Petra Zoranića nastupili su brojni izvođači uz posebne goste “zvjezdice” iz popularnog Tv Showa. U programu “Put do zvijezda”, zadarska zvjezdica Iva Prgić ugostila je Lanu Rubelj, Medea Marketi Sindik, Korneliju Petak, Niku Uzelac i Emmu Uvalić.

Advent u Zadru: Sveti Nikola razveselio najmlađe Zadrane Advent u Zadru: Sveti Nikola razveselio najmlađe Zadrane

Program se završio nastupima zadarskog tenora Ivana Dražovića zajedno sa solistima glazbene udruge Libreto mentorice Ivane Begović.

Sudjelovala je i plesna skupina i pjevači iz igraonice Zazu, Zadarski plesni ansambl, školski sastav Pomorske škole pod vodstvom Jurice Ruića, Tea Anić na violini, Marin Modrić te mnogi drugi.

Sutra, u srijedu 7. prosinca na programu je A. J. Jazz Trio s Elenom Stellom od 19 sati na Trgu Petra Zoranića. Biogradsko-zadarski trio je akustični sastav koji izvodi autorski materijal u rasponu od swinga i bossa nove do modalnog i free jazza. A.J. Jazz Trio čine klavirist i voditelj Ante Jeličić, kontrabasist Josip Marcelić i bubnjar Vedran Supičić.

Radi se o uzbudljivom sastavu koji osporava stereotipe jazza. Jazz glazba je za A.J. jazz trio simbol slobode, jednakosti, otvorenosti, humanizma i stalne potrage. Takav stav može se prepoznati u svim skladbama koje izvode, a potpisuje ih njihov voditelj, Ante Jeličić. Ovom prigodom priključit će im se i poznata zadarska pjevačica Elena Stella.


Reci što misliš!