Zabava

Erotska trilogija

Objavljen trailer za film "Pedeset nijansi mračniji"

Objavljen trailer za film
Universal Pictures

Drugi nastavak erotske trilogije "Pedeset Nijansi Mračniji", očekuje nas na Valentinovo sljedeće godine, a sada je izašao novi, drugi po redu trailer za njega

Prvi je izašao još početkom rujna te je odmah bilo jasno kako nas očekuje vrućiji nastavak te dinamičnija radnja, a u ulogama Christiana i Anastasije ponovno se našao duo Jamie Dornan i Dakota Jonsson, koji kao da su se napokon opustili pred kamerama.
 
Radnja drugog nastavka je sljedeća: kada Christian pokuša opet zavesti Anu i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo, prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati i pokušati im uništiti zajedničku budućnost, među kojima je jedna Kim Basinger, žena koja ga je i uvela u svijet seksualnih igrica, kojima je Christian opsjednut.
 
Druga se pojavljuje u obliku Christianove bivše cure Leile, koju igra Bella Heathcote, a paru će probleme zadavati i Anastasijin šef, koji ne može čuti riječ "ne".
 
No, bez obzira na radnju, ponovno je naglasak na vrućim scenama, a duo će ih imati ispod tuša, u dizalu, u restoranu i svugdje po malo.

Pogledajte novi trailer.


 


Reci što misliš!