Zabava

"Pismo-glava"

Jelena Rozga baladom najavila svoj novi album

Jelena Rozga baladom najavila svoj novi album

Nakon nekoliko zadnjih singlova u kojima je Jelena Rozga preferirala brži ritam, svoj dugoočekivani, dvostruki studijski album koji objavljuje nakon pet godine najavila je emotivnom baladom "Pismo - glava"

''Pismo - glava" je pjesma koja je moju dušu dotakla. Kada sam pročitala tekst pjesme za koju melodija nije bila gotova, zaplakala sam i znala... Imam pjesmu za sebe, za sve žene", izjavila je Jelena Rozga.

Novu pjesmu napisali su autori većine njezinih pjesmama na novom albumu Vjekoslava i Tonči Huljić, a spot je režirao Darko Drinovac. "Pismo - glava", skladba laganijih nota najavljuje njezin treći studijski album "Moderna žena" koji će se od 16. prosinca naći u prodaji u izdanju Croatia Records, najavljeno je u priopćenju.
Dvostruki album "Moderna žena" donosi sasvim jednu novu Jelenu, punu iznenađenja, emocija i hrabrosti. 

Jelena je svoj posljednji album objavila 2011. pod imenom "Best of". Radilo se o dvostrukom albumu na kojem su se našli njeni hitovi koje je pjevala s grupom Magazin te hitovi poput "Bižuterije" koji su obilježili njenu solo karijeru. Prvi studijski album u svojoj solo karijeri "Oprosti, mala" je objavila 2006.

U zadnjih deset godina pažljivim odabirom pjesama i brižno vođenom karijerom postala je jedna od naših najtraženijih pjevačica.


Reci što misliš!