Zabava

top 40

Božićne pjesme preuzele top listu

Božićne pjesme preuzele top listu

U posljednjem tjednu 2016. godine, radijske postaje, kao i top lista HR top 40 još uvijek su bile u blagdanskom raspoloženju.

Tako se na prvom mjestu liste našla pjesme 'Sjaji jelka božićna' koji izvode zvijezde Aquarius recordsa pod imenom Manimahuba. Na drugo mjesto liste smjestio se Pavel s pjesmom 'Svi moji Božići', a na treće Antonela Doko s pjesmom 'Božić'.

Uz top tri na listi se našlo još sedam pjesmama božićne tematike, pa su tako prigodne pjesme imali Davor Radolfi 'Od Božića do Božića'Opća opasnost 'Raduj se cijeli svijete'Neno Belan 'Božićna (A gdje si ti)'Lidija Bačić 'Prvi Božić bez tebe'Jasmin Stavros 'Sretan Božić ljubavi'Psihomodo Pop 'Sretan Božić' te Cecilija sa 'Božić kroz pjesme i zvuke'.

Na regionalnim listama također blagdanski ugođaj. Pavel se našao na prvim mjestima u tri regije, u Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj te Gradu Zagrebu. Antonela Doko prva je u Slavoniji, Manimahuba u Dalmaciji, a u Istri se na čelnoj poziciji nalazi grupa Nola s pjesmom 'Negdje između'.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!