Zabava

a još nije riješio niti pitanje razvoda

Novčani problemi: Johny Depp tužio vlastite poslovne menadžere

Novčani problemi: Johny Depp tužio vlastite poslovne menadžere

Nikad nije dobro kad saznate da se osobe koje bi se trebale brinuti za vašu ušteđevinu, njome kockaju, a izgleda da se glumac Johnny Depp slaže s tom tvrdnjom

Johnny Depp je na vrhovnom sudu u Los Angelesu podnio tužbu protiv svojih poslovnih menadžera zbog prevare. Glumac traži 25 milijuna dolara odštete.

Depp tvrdi kako je tvrtka TMG (The Management Group) naplatila 28 milijuna dolara kao naknadu za svoj posao, a u ugovoru nigdje ne stoji da to smiju.

TMG se 17 godina brinuo za sve računovodstvene, poslovne i porezne stvari vezane uz Johnnyja Deppa. Glumac dodaje kako nije zadovoljan te ih optužuje i za to da su drugim ljudima posudili deset milijuna dolara njegove zarade bez pitanja.
 
Joel i Robert Mandel navodno su naplatili ogromne cifre na temelju usmenog dogovora s glumcem, a prema njegovoj zaradi ponašali su se kao da je njihova. Najveća uvreda braće Mandel došla je u obliku ovrhe nad Deppovim glavnim domom zbog duga stvorenog posudbom koju su sami napravili.

Tek nakon što je Johnny Depp braći Mandel dao otkaz, novi odvjetnici dali su glumcu uvid u dubinu prevare njegovih bivših poslovnih menadžera. Šteta koju su mu počinili navodno je teška desetak milijuna dolara.

Odvjetnik braće Mandel, Michael Kump, tvrdi da su njegovi klijenti glumcu posudili pet milijuna dolara kad se našao pred financijskom propasti, uz obećanje da će im taj novac vratiti do siječnja 2014. Kump dodaje kako dug nikad nije vraćen u potpunosti te da je u pitanju prilično očiti pokušaj da se spriječi ovrha.

Uz sve to, Johnny Depp prolazi i kroz prilično skup razvod od Amber Heard.


Reci što misliš!