Zabava

koga uopće briga

Je li Novković objavio vrhunac ili kraj ljubavi s Ines u svom Facebook statusu?

Je li Novković objavio vrhunac ili kraj ljubavi s Ines u svom Facebook statusu?
Dino Stanin/PIXSELL

Boris Novković je svoje fanove na Facebooku iznenadio statusom napisanim nakon koncerta u spomen na legendarnog Kemala Montena, koji je održan u utorak navečer.

Status glasi:

"Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi, izvedba pjesme koja sve govori o istoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav.

Ako treba četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek!  I nema drugog komentara! Ines hvala!".

Mnogi mediji su odmah graknuli kako je ljubavi sa Zadrankom Ines Katić kraj, vezujući takav zaključak uz citat kako će vjerovati u ljubav i "četvrti, peti i deseti  put". 

Međutim, iz cijelog statusa prije se može zaključiti kako je ljubav zapravo na vrhuncu. Kako drukčije protumačiti "svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživajte u  tome i mislite da ste u pravu, niste" i "Ines hvala!".  U svakom slučaju kako god bilo paru želimo sve najbolje.

Ono što je vjerojatno mnoge zbunilo je činjenica da je Novković i kraj svog prošlog braka najavio na društvenim mrežama.

Novković se prvi put zajedno s Ines u javnosti pojavio točno prije godinu dana, također na koncertu u čast legendarnog Sarajlije a sve su inznenadili vrlo brzim vjenčanjem u Novalji prošlog ljeta.


Reci što misliš!