Zabava

„Tri, dva, jedan - kuhaj!"

Verica i Dragan poljupcem proslavili prvu pobjedu!

Verica i Dragan poljupcem proslavili prvu pobjedu!

Baš kao što je i najavio, žiri showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!" već je u prvoj epizodi pokazao da će biti strog u ocjenjivanju, ali i da će natjecatelji morati razmišljati svojom glavom ne bi li od Željke, Ivana i Tomislava dobili dobre ocjene.

To su najbolje pokazali Verica i Dragan, koji su pred žiri donijeli jelo svoje 'progresivne' none!

Sudeći prema ocjenama i komentarima žirija, čini se da očijukanje, pjevanje, šlepanje u kuhinji, pa čak ni umjetni nokti, dugi rukavi i lepršava kosa niti jednom natjecatelju showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!" neće ići u korist!

Željka, Tomislav i Ivan u prvom su ocjenjivanju kandidata „Bijelog tima" ostali iznenađeni raznovrsnošću prezentiranih jela na temu tradicionalne, tzv. bakine kuhinje.

Očekivali su više ribe u jelovnicima natjecatelja, no prevladavali su većinom mesni specijaliteti, poput pilećih prsa s koricom od bilja braće Bošnjak, Mirninih i Frankinih telećih škartoca, Katarininih i Tomislavovih svinjskih rolica, Višnjine i Blaženkine junetine u umaku ili, pak, Ankinog i Ivanovog goveđeg gulaša.

Najboljim se ocjenama, njih ukupno 22, mogu pohvaliti Verica i Dragan, koji su učinili hrabri iskorak i spojili tri ne tako nespojive kombinacije - luk, ciklu i lignje! Kažu da su recept zatražili od none, no odlučili su se za moderniji pristup prezentacije i time dobili veće bodove. I dok je Tomislav ostao iznenađen što se u Istri ipak koristi cikla, nazvavši nonicom „vrlo progresivnom", za Ljubičinu i Brankinu tehniku provjere špageta, bacanjem istih o pločice pa „ako se zalijepe, špageti su dobro skuhani", htio se dodatno uvjeriti. No, ostavio je to za neku drugu priliku...

„Morate sve probati!" „Ne pretrpavajte tanjure!" „Dokažite da možete više!" - samo su neki od komentara žirija prvog dana natjecanja. Da uistinu mogu i znaju bolje, natjecatelji će nam dokazati već sutra u novoj epizodi „Tri, dva, jedan - kuhaj!", kada im je brancin glavna namirnica.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.