Zabava

Zrće će biti techno destinacija

Tko će gostovati na petom izdanju Sonus festivala?

Tko će gostovati na petom izdanju Sonus festivala?

Jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu objavio je prva imena koja će se pojaviti na programu petog izdanja ovog festivala. Festival će se održavati od 20. do 24. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso

U 5 dana i 5 noći festivala, zasada su svoje nastupe potvrdili jedna od najvećih imena elektronske glazbe danas:  Apollonia, Chris Liebing, Jackmaster, Joseph Capriati, Marco Carola, Monika Kruse, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Rødhåd, Seth Troxler, Sonja Moonear, Tale Of Us, The Martinez Brothers i uskoro možemo očekivati i mnoge druge.

Sonus je poznat po svom bogatom programu gdje svake godine nastupi više od 50 izvođača koji čine svjetsku kremu techno i house scene i posjetitelji imaju rijetku priliku čuti sve te artiste na jednom festivalu.

Organizatori Sonus festivala će i ovaj put prilagoditi cijene ulaznica za posjetitelje iz EX YU regije. Prodaja tih ulaznica počinje uskoro.

Do početka festivala, organizatori nastavljaju party sezonu We Love Sound partyja u zagrebačkom klub The Best. Za sve novosti, pratite Sonus na socijalnim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/   

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/


Reci što misliš!