Zabava

prije odlaska u australiju

Mladen Grdović o zadnjoj prometnoj: Nisam vozio. Bio sam suvozač!

Za njegove se koncerte uvijek traži karta više. Toliko je popularan da ne može proći ulicom, a da ga fanovi ne zaustave. On je apsolutna glazbena zvijezda, njegove su pjesme među najslušanijima na radio postajama.

No usprkos glazbenoj veličini, jedan ga problem uporno prati već godinama. Alkohol!

Mladen Grdović od upravljača automobila ne odustaje. Vožnja u pijanom stanju priskrbila mu je brdo problema već puno puta. No svaka se ta situacija nekako riješi, pa Mladen problem nekako uvijek zanemari.

Kazne za svoje eskapade s razbijenim automobilima već je platio više od 13 tisuća kuna. Bez vozačke je ostao tri puta. A o milijunskim štetama razbijenih ljepotana da i ne govorimo. Svega je toga i Mladen svjestan, ali problem s alkoholom je i dalje tu.

Da je nedavno razbio Jaguar, zna cijela Hrvatska. No jednu stvar nismo znali. Sreli smo ga u zagrebačkoj zračnoj luci, na putu za Australiju gdje ima turneju. Ekskluzivno pred našim kamerama otkrio je nove detalje te noći kad se zabio u ogradu Kalmetine kuće. Detalje kojima se malo tko nadao.

"Nisam vozio. Bio sam  suvozač. Nisam nikakve izjave htio dati zato što je bila jedna ogrebotina. To je bilo u kasnim jutarnjim satima, božićni praznici, ali šofer nisam bio. Nikad nikoga nisam ozlijedio, nikad nikoga nisam taknuo, ne volim voziti brzo, na cesti sam vrlo oprezan vozač", kazao je pjevač za RTL televiziju.

Oprezan će biti na australskoj turneji, gdje će zabavljati dijasporu! Bit će to Mladenu 14. posjet Australiji, gdje će svirati devet velikih koncerata po cijelom kontinentu.

"Moram iskreno reći da se skrivam prve dane u hotelu. Pirpremam se kao sportaš. Kao Luka Modrić kad ide na neku najjaču utakmicu", otkriva Grdović.

Dolje će ga, nadamo se, netko drugi voziti okolo. To bi možda bila najsigurnija opcija.

Suočavanje s tim problemima čeka ga kad se vrati u Hrvatsku. Kako i sam kaže, cijelu istinu ispričat će na sudu. Jer opravdavati se svaki put svima svima  - Mladenu je već dojadilo!


Reci što misliš!