Zabava

Klapska pisma

Tomislav Bralić & klapa Intrade: Nakon New Yorka - Chicago

Tomislav Bralić & klapa Intrade: Nakon New Yorka - Chicago

Interes za klapom je velik, a vijest se širi kao dobra pisma pa tako Tomislav Bralić i klapa Intrade u Americi postaju hit, postaju atrakcija u kojoj uživa mnogobrojna publika

Možda na prvu zvuči malo pretenciozno kada kažemo da su Tomislav Bralić & klapa Intrade pokorili Ameriku, ali kako jednostavno nazvati ovu euforiju koja iz grada u grad, sa koncerta na koncert, ne prestaje, već jednostavno raste.

Kada su odlučili napraviti veliku američku koncertnu turneju Tomislava Bralića & klape Intrade, organizatori iz Scardone World Music i Scardone, imali su samo veliku želju da i drugoj strani svijeta pokažu najbolje iz Hrvatske, da Hrvatima u Americi približe domovinu koja im toliko nedostaje, imali su želju da dalmatinsku pismu pošalju u svit. Odmah nakon prvog odrađenog koncerta u New Yorku koji je čak nekoliko dana bio unaprijed rasprodan, uputili su se u Cleveland, kako bi ponovili isti uspjeh.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tLk0BMFI2Dk

Ispred njih su još dva velika grada, Chicago i Detroit. Interes za klapom  je velik, a vijest se širi kao dobra pisma pa tako Tomislav Bralić i klapa Intrade u Americi postaju hit, postaju atrakcija u kojoj uživa mnogobrojna publika. A da se ovakvi koncerti ne propuštaju potvrđuju i najavljeni dolasci obožavatelja iz gradova udaljenih i po nekoliko sati.

-  Vrijeme sunčano cijelim putem, hrana za pet, uvjeti rada idealni, a kad tome dodamo ushićenje možemo samo reći da je put u Ameriku došao kao "nagradno putovanje" za sve naše uspjehe - rekli su članovi klape.

- S lakoćom prevaljujemo stotine milja u danu i sa osmjehom poput pravih prekaljenih morskih vukova izlazimo pred našu američku publiku.- dodali su momci.

Ništa ne čudi jer se radi o grupi odličnih ljudi, vrhunskih profesionalaca koji se bez ikakvih problema svakodnevno prilagođavaju novim uvjetima. Svugdje su dobrodošli i svugdje su primljeni kao stari prijatelji. Trodnevni posjet "Windy cityju" ekipa Hrvatskog Radio u Chicago im je priredila druženje, jelo se i družilo do ranih jutarnjih sati, a i zapivalo se neobavezno, zaigralo na balote, pa bi rekli - baš ka i doma! Posjetili su još i Hrvatski kulturni centar i podružili se sa mnogobrojnim fanovima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.