Zabava

13. ožujka

Ava Karabatić ulazi u Big Brother kuću

Ava Karabatić ulazi u Big Brother kuću

Prošle godine natjecala se u reality showu 'Survivor', a kako piše srpski Svet, ove godine bit će u Big Brother kući. Reality počinje 13. ožujka i trajat će mjesec dana

Peto izdanje regionalnog reality showa 'Big Birther' počinje 13. ožujka,  a prikazivat će se na televiziji B92, piše srpski Svet.  Trajat će mjesec dana. Producenti ovog realityja bili su poprilično detaljni u odabiru natjecatelja, pa će se u ovoj sezoni pojaviti kontroverzne ličnosti iz cijele regije. 

Za svotu od 50 tisuća eura borit će se bivša sudionica reality showa 'Survivor', Ava Karabatić (24), a osim nje u showu bi se trebao pojaviti i Ekrem Jevrić (51) poznat po hitu 'Kuća pos'o' te po sudjelovanju u srpskoj verziji 'Farme', prenosi 24sata.

Osim njih, natjecat će se i srpski pjevač Toni Montano koji je poznat po svom oštrom jeziku, te glumac Vladimir Petrović kojeg publika pamti po ulozi Bobe u 'Ludim godinama', a glumio je i u 'Žikinoj dinastiji'. Među natjecateljima je i srpska glumica Danica Maksimović te pjevačica grupe Models, Ivana Stamenković Sidni. 

- Bit će ovo žestoka borba budući da su karakteri natjecatelja jako različiti. Danica, koja se izlječila od alkoholizma, nema dlake na jeziku, a nimalo naivna neće biti ni Ava koja je poznata po prosipanju svojih bisera i zaljubljivoj prirodi - rekao je izvor blizak natjecateljima te dodao da se kuća na Košutnjaku polako uređuje za nove stanare. 

U kući će, osim tajnih prostorija, imati lift, kuhinju i veliki dnevni boravak. Svi će spavati u jednoj prostoriji, ali ne u istom krevetu. U dvorištu će imati bazen.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.