Zabava

London

U Londonu uskoro kip Amy Winehouse?

U Londonu uskoro kip Amy Winehouse?

Brončani kip Amy Winehouse uskoro bi mogao biti postavljen u Londonu, nedaleko od mjesta gdje je pokojna pjevačica stanovala.

A oko svega toga trenutno pregovaraju Amyni roditelji i to s klubom u kojem je Amy posljednji puta nastupila sa svojim kumčetom, Dionne Bromfield, nekoliko dana prije svoje smrti u srpnju prošle godine, piše mojtv.hr

Mitch Winehouse je izjavio da su pregovori tek počeli te nadodao: "Spomenik ne bi bio postavljen prije 2013. godine, ali za one koji su voljeli njezinu glazbu, i one koji su je viđali u (londonskoj četvrti) Camden, to bi bilo nešto uistinu posebno.

Kip bi bio brončan, u prirodnoj veličini, i bio bi postavljen na balkonu, pored bara Roundhouse …Htjeli bismo da izgleda kao da se Amy naslanja na balkon, i gleda, ili možda pokazuje prema Camden Townu".

Kuća u kojoj je Amy živjela nedavno je stavljena na prodaju, po cijeni od 2,7 milijuna funti. Ulica u kojoj se kuća nalazi, nakon njezine smrti pretvorena je u svojevrsno svetište koje svakodnevno posjećuju brojni fanovi, prenosi mtv.com.hr.

mojtv.hr/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.