Zabava

Zvijezda 'Larina izbora'

Doris Pinčić: Strah me da ću pasti na crvenom tepihu u Cannesu

Doris Pinčić: Strah me da ću pasti na crvenom tepihu u Cannesu

Doris se veseli što će upoznati slavne glumce jer se potajno nada nekoj poslovnoj ponudi iz inozemstva

Zvijezda 'Larina izbora' od srijede do petka s Filipom Juričićem uživat će u glamuru 65. filmskog festivala u Cannesu. Osim dobroj zabavi, nada se i pokojoj poslovnoj ponudi za inozemne filmove.

Zvijezde serije 'Larin izbor', Doris Pinčić i Filip Juričić, uz pomoć službenog partnera Filmskog festivala u Cannesu, Chivas Regala, osjetit će dašak pravog glamura dok se u srijedu budu šetale crvenim tepihom prestižnog filmskog događaja.

'Veselim se crvenom tepihu jer ga kod nas i nema i, poznajući sebe, sigurno će mi se nešto loše dogoditi, vjerojatno ću pasti ili će mi se poderati haljina', kroza smijeh je ispričala Doris dok je kod dizajnerice Aleksandre Dojčinović birala haljinu za Cannes.

Veseli se što će upoznati slavne glumce jer se potajno nada nekoj poslovnoj ponudi iz inozemstva, a dok takva ne stigne, neće ljenčariti jer je poslom zatrpana i ovog ljeta. 'Spremam novi projekt i ovo ljeto ću imati tek vremena za kratki odmor s dečkom u mom Zadru', otkriva Doris.

Nedavno se, za potrebe snimanje jednog reklamnog spota, s dečkom, glazbenikom Borisom Rogoznicom, i zaručila. 'Zaruke su bile samo za spot, ali jednog dana možda budu i zapravo', kaže glumica.

Pričalo se da preko njezine slave Boris gradi vlastitu karijeru te da je zbog toga angažirao Doris i za spot svoje pjesme 'Što još mogu da ti dam', no glumica to poriče. 'Jako vjerujem u Borisa jer je sposoban, vrijedan, talentiran i uopće ne sumnjam da će uspjeti. Ja mu za uspjeh nisam potrebna, kao ni on meni. On sve može sam', uvjerena je Zadranka.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.