Zabava

Arsenal Zadar

Arsenal će sutra "guštat" u najljepšim klapskim stihovima

Arsenal će sutra

Jednu od najnagrađivanijih hrvatskih klapa, klapu Cambi, sutra možete vidjeti i poslušati u klubu Arsenal s početkom u 21:30 sati. Idući njihov veliki nastup biti će 16. svibnja u Domu sportova, u Zagrebu.

Već se danima priča o velikom klapskom spektaklu koji će se održati sljedeću srijedu u Zagrebu, a na kojem će nastupiti najbolje hrvatske klape kao što su Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Cambi, klapa Maslina, klapa Kampanel i klapa sv. Juraj- HRM.

Svi vi koji nećete moći doći na ovaj spektakulani koncert, pozivaju vas se sutra u Arsenal kako bi se uvjerili zašto je upravo Cambi jedna od najkvalitetnijih i najnagrađivanijih klapa koja je ove godine osvojila i Porin za najbolju izvedbu klapske glazbe.

Njihove pjesme: Ne more mi bit, Kriva karta, Dugo nije pala kiša, Popucale rebatine, Od zipke do križa, Jenda rič, Sad kada došla si... pojedinačno za sebe imaju nekoliko milijuna slušanja na popularnom servisu Youtube, a na Dalmatinskim radio postajama u posljednje 4 godine imaju 3 hita godine u području popularne glazbe.
Njihova najnovija uspješnica - "Od zipke do križa", vrlo brzo postala je prihvaćena kao moderna himna Dalmacije. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.