Zabava

Izložba će oduševiti cijelu obitelj

Najveća europska Barbie & Lego izložba u Hypo centru u Zagrebu

Najveća europska Barbie & Lego izložba u Hypo centru u Zagrebu

Prisjetite se djetinjstva i obradujte svoju djecu ovom najvećom europskom izložbom Barbie & Lego igračaka u Zagrebu!

Nije bitno da li imate dijete ili se i sami osjećate kao dijete, ova izložba će sigurno oduševiti cijelu obitelj, piše crnojaje.hr

Lutku Barbie u različitim profesijama, Barbie u različitim kreacijama i porodicu i prijatelje Barbie, sve to i još mnogo toga čete moći vidjeti na najvećoj europskoj izložbi Barbika i Lego kocki u Zagrebu.

Priča o LEGO kockama počela je u Danskoj 1932. godine. U svojoj stolarskoj radionici Ole Kirk Christiansen napravio je natječaj za najbolje ime, a na kraju je pobijedila njegova ideja: LEGO - kombinacija danske fraze 'LEg' in GOdt' (igraj dobro). Danas postoji 915.103.765 različitih načina da se kombinira šest kockica na osam kružića, iste boje.

Izložba je proputovala već polovicu svijeta. Bila je prikazivana u Lisabonu, Ateni, Solunu, Budimpešti, Bratislavi, Bukureštu, Varšavi, Münchenu, Hamburgu, Frankfurtu, Stuttgartu, Lajpzigu, Beču, Malorki, Ljubljani, a sada je konačno došla u Zagreb.

Na izložbi je više od tisuću eksponata koji vam jamče da vam neće biti dosadno. A dosadno neće biti niti najmlađima jer osim hrpe igračaka čekaju ih i dječje radionice u organizaciji Kluba Kockice te natjecanja i nagrade!

crnojaje.hr/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.