Zabava

Nika Antolos:

Život u Moskvi je ostvarenje mojih snova

Život u Moskvi je ostvarenje mojih snova

Niku je Moskva oduvijek fascinirala, a sada joj se, kako kaže, ostvario san – živi u gradu u kojemu je uvijek htjela živjeti

Nakon razlaza grupe Feminnem, Neda Parmać i Pamela Ramljak odlučile su se okušati u solo karijeri, a 22-godišnja Nika Antolos preselila se u Moskvu kod svog zaručnika Alekseja te sada živi na relaciji Zagreb - Moskva.

Nika je upoznala zaručnika Alekseja kada ga je naftna kompanija u kojoj radi poslala u Zagreb, a on se slučajno našao pred njezinom zgradom. 'U pidžami sam se spustila u obližnji kafić po 'kavu za van' i u tom trenutku mi je prišao. Na početku sam ga ignorirala jer sam mislila da se zeza sa mnom', kaže Nika u intervjuu za Extru te dodaje da sada živi na relaciji Zagreb - Moskva: pola joj je garderobe u Moskvi, a pola u Zagrebu.

Niku je Moskva oduvijek fascinirala, a sada joj se, kako kaže, ostvario san – živi u gradu u kojemu je uvijek htjela živjeti. 'Sada kada još nemam nikakvih obaveza najčešće provodim vrijeme u šetnji gradom, obilasku mjesta koja još nisam vidjela ili čitajući knjigu u nekom slatkom kafiću. Često sam i u teretani', kaže Nika za Extru te dodaje da joj nikada nije dosadno, a najčešće se druži sa svojim zaručnikom ili svojim vršnjacima iz njegove obitelji.

Od ruske zime brani se toplom jaknom, kapicom, uggsicama i kavom. Kaže da joj se najteže bilo naviknuti na to da tamo nema mora, ali na rusku kuhinju se jako brzo naviknula, no slavnu rusku votku nije probala jer ne pije alkohol.

'Rusi ostavljaju dojam hladnog i zatvorenog naroda sve dok s njima ne provedeš minutu više, onda se to itekako mijenja. A bili biste iznenađeni koliko 'gore' ima Hrvata. Čim se sretnemo izvan granica Hrvatske, svi smo si kao obitelj', kaže Nika u intervjuu za Extru.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.