Zabava

Suradnja

Ivana Radovniković snimila singl s Ludinom

Ivana Radovniković snimila singl s Ludinom

Singl najavljuje Ludinov drugi album "Snove satko sam od ulica" koji će se uskoro naći u prodaji

Nakon dvije godine od izlaska albuma prvijenca "Iz ruke u ruku" na kojem je čak ostvario i zanimljivu suradnju sa Nenom Belanom u pjesmi ''Luda noć'' (Vino noći), Ludin se vraća sa prvim singlom ''Odlazim zbog ljubavi'' na kojem je ugostio divnu mladu damu i odličan vokal Ivanu Radovniković.

Pjesma govori o velikoj ljubavi između dvoje ljudi, gdje jedna strana pušta drugu jer smatra kako joj ne može dovoljno ponuditi u životu. Singl najavljuje Ludinov drugi album "Snove satko sam od ulica" koji će se uskoro naći u prodaji.

Tekst za ovu pjesmu ''Odlazim zbog ljubavi'' napisali su Bruno Davidović i Ivana Radovniković, dok je glazbu i aranžman napravio Filip Tkalčić 'Dust'.

Nakon velikog uspjeha koji je postigla Ivanina pjesma ''Danas igraš sam'', a koja je ponovila odličan rezultat nekih prijašnjih pjesama (Dare to love me, Cafe) i postala hit u nekoliko zemalja u Europi, ova izuzetno talentirana izvođačica po prvi puta se našla u novoj situaciji. Iako tijek njezine karijere nikada nije išao u pravcu hip hopa, ovoga puta iznenadila je i samu sebe.

- Iako mi se uvijek bilo teško zamisliti u bilo kakvoj hip-hop verziji, moram priznati da mi je ova pjesma legla na prvu i odmah sam pristala na suradnju. Jedan od razloga je definitivno i taj da su Ludinov stil, tekstovi i glazba odlični i nisam htjela propustiti priliku za ovakav izlet - rekla je Ivana Radovniković.

Ludin & Ivana krajem mjeseca snimit će i zanimljiv spot.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.