Zabava

Ponovno u javnosti

Kerum i Fani na Runjićevim večerima

Kerum i Fani na Runjićevim večerima

Željka Keruma i Fani Horvat dugo nije bilo u javnosti, no pojavili su se na 7. Runjićevim večerima u splitskom HNK, prenosi net.hr .

Glavna zvijezda večeri bila je Nina Badrić, koja je pjesmom Malinkonija osvojila nagradu Zdenko Runjić.

 

 Osim Nine, večer su uveličali i Goran Bare pjesmom Vjeruj u ljubav, Oliver Dragojević pjesmom Romaca, Tony Cetinski koji je zapjevao Oprosti mi, pape i debitantica Nataša Janjić, koja se predstavila pjesmom Ništa nova.

Priznanje za najosebujniji nastup definitivno je mogao dobiti Goran Bare za Vjeruj u ljubav uz instrumentalnu potporu Ante Gele i Alana Bjelinskog, uoči čije je izvedbe, prema vlastitom priznanju, imao užasnu tremu.

U odabranom društvu intendanta splitskog HNK Duška Mucala, predsjednika Ive Josipovića, saborskog zastupnika SDP-a Arsena Bauka i župana Ante Sanadera, Kerum i Fani uživali su u Runjićevim večerima.

Iako ušminkana od glave do pete, Fani je izgledala puno starije.

U uskoj kratkoj haljinici otkrila je duge noge, a plavu je kosu raspustila. Unatoč tome što je izgledala profinjeno i seksi, Fani je sa svojih 26 godina mogla odabrati malo veseliju odjevnu kombinaciju koja bi je učinila mladolikom. Čini se da se mlada studentica ekonomije u društvu 25 godina starijeg Keruma pomalo postarala.

Te večeri okupljenu su publiku u splitskom HNK zabavljali: Nina Badrić, Tony Cetinski, Petar Grašo i drugi glazbenici.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.