Zabava

Ne smije otkrivati detalje

Giuliano postao statist u seriji ''Igra prijestolja''

Giuliano postao statist u seriji ''Igra prijestolja''

Zbog snimanja će ovih dana promet u Dubrovniku biti posebno reguliran

Snimanje druge sezone popularne HBO-ove serije "Igra prijestolja" počelo je u Dubrovniku, a među brojnim statistima našao se i Giuliano. Dubrovačke zidine postat će "Kraljev grudobran", prijestolnica Sedam kraljevina te će na njoj narednih nekoliko dana boraviti stotine statista i članova producentske ekipe. Giuliano je jedan od sretnika koji je, zajedno sa suprugom, dobio mjesto među statistima. Pjevač je veliki obožavatelj serije, no rekao nam je da ne smije otkrivati detalje sa snimanja.

"Potpisao sam ugovor da ne smijem govoriti o tome. Ne znam kako je vijest procurila u javnost, jer svi su morali potpisati ugovor i na setu nije dopušteno fotografiranje", čudio se on.

"Mogu samo potvrditi da sam statist u seriji. Danas je bio prvi dan snimanja, a te epizode će se vjerojatno emitirati na proljeće", izjavio je Giuliano u razgovoru za Index.

Zbog snimanja će ovih dana promet u Dubrovniku biti posebno reguliran, a nije poznato niti kako će to utjecati na turiste kojih dolaze u grad da bi vidjeli stare zidine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.