Zabava

Zvijezde pjevaju

Mare Milin i Đani Stipaničev ispali iz showa

Mare Milin i Đani Stipaničev ispali iz showa

Mare je bila uvjerljiva, sigurna, no po mišljenju žirija, oboje nisu pokazali dovoljno energije koja priliči rocku

Preostalih pet parova u petoj emisiji popularnog showa HTV-a pjevalo je pet različitih žanrova, i to rock, baladu, soul, rock'n'roll i country i ponovo priredilo zabavu za TV gledatelje koji su najmanje glasova dali Mare Milin i Đaniju Stipaničevu, dok su po žiriju najbolji bili Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac.

Bez puno uvodnih riječi voditelja Duška i Barbare, prvi su u subotu nastupili Mare i Đani i zapjevali 'Bitanga i princeza' Bijelog dugmeta. Odlična izvedba sjajno složenih vokala, u njihovoj verziji; kao da su pobjegli iz nepostojećeg istoimenog mjuzikla, što je primijetio i Hus, zaključivši da su malo više vukli na operetu. Mare je bila uvjerljiva, sigurna, no po mišljenju žirija, oboje nisu pokazali dovoljno energije koja priliči rocku. Ocjena - 27.

Ana i Jacques pjevali su pjesmu Josipe Lisac 'Gdje Dunav ljubi nebo', no Anin glas ipak je bio preslab za tako izražajnu pjesmu karizmatične Josipe, a nije bilo baš ni sklada u njihovoj izvedbi pa je i dojam bio nekako slabašan, unatoč zanimljivoj verziji u dvoglasju. Vanna je također zaključila da je Ana bila nesigurna, naglasivši da je ipak u pitanju izuzetno teška balada za pjevanje, što je potvrdio i Dujmić izjavom da je to bio preveliki zalogaj za njih. Prevelika ocjena - 28.

Tamara Loos i Marko Tolja odlučili su se za Amy Winehouse i njezin hit 'Valerie', iskreno uživajući u izvedbi. Izvedba je bila iznad svih očekivanja, što je iskreno pohvalila i Vanna, ali i ostali članovi žirija koji zapravo nisu imali zamjerke i Hus je zaključio da je to njihov najbolji nastup. Čak i premala ocjena - 31.

Boris i Ivana pjevali su r'n'r standard 'Good Golly Miss Molly' Little Richarda, praktički bez greške i s primjerenom energijom. Odlična izvedba koju je potvrdio Dujmić, hvaleći Mirkovića kao najboljeg učenika ovog showa, dok je Ksenija izjavila da je toliko profesionalno da bi mogli bilo gdje nastupiti. Kupili su i Vannu koja ih je samo hvalila. Očekivano visoka ocjena - 35.

Ines i Giuliano izveli su prilično specifičnu verziju country klasika 'O Susanna' koja je lagano sadržavala irske elemente, no otpjevali su je s puno energije, iako im je Hus spočitnuo da su se mogli potruditi da nađu neku drugu pjesmu jer ova kao da govori o pomanjkanju njihovih ambicija. Vanna se složila da je pjesma ispod pjevačkog potencijala Giuliana, prigovarajući prevelikim oscilacijama Ines u izvedbi. Ocjena - 26.


Reci što misliš!