Zabava

Istraga

Policija o mogućoj krim istrazi smrti Michaela Jacksona

Policija o mogućoj krim istrazi smrti Michaela Jacksona

Liječnicima koji nisu surađivali u istrazi, istražitelji su izdali 'sub poene', obvezujuće naloge, kazali su izvori za CNN

Načelnik Policijske uprave Los Angelesa (LAPD) William Bratton izjavio je u četvrtak da njegovi detektivi čekaju izvješće mrtvozornika o smrti Michaela Jacksona, kako bi odlučili hoće li postupak nastaviti kao istragu za ubojstvo ili za slučajno predoziranje

Bratton je kazao da su detektivi razgovarali s nizom liječnika koji su tretirali Jacksona tijekom godina te da analiziraju prošlost njegova konzumiranja lijekova na recept. 'Još uvijek očekujemo potvrdu iz ureda mrtvozornika o uzroku smrti.

To će ovisiti o toksikološkim ispitivanjima', izjavio je Bratton za CNN. Toksikološki nalazi očekuju se idućega tjedna. 'Na temelju tih nalaza, znat ćemo s čime se bavimo: radi li se o ubojstvu ili slučajnom predoziranju', rekao je Bratton.

Liječnicima koji nisu surađivali u istrazi, istražitelji su izdali 'sub poene', obvezujuće naloge, kazali su izvori za CNN. Bratton je također kazao da u 'sveobuhvatnoj istrazi' sudjeluju i agenti Agencije za borbu protiv narkotika (DEA) te ured državnog tužitelja Kalifornije.

Izvori upoznati s istragom ranije s izjavili za CNN da su istražitelji pronašli brojne bočice s lijekovima na recept u Jacksonovoj iznajmljenoj rezidenciji u četvrti Holmby Hills, koja je plaćana 100.000 dolara mjesečno. The Los Angeles Times i agencija AP, izvijestili su da je policija pronašla i snažni sedativ Diprivan, koji se koristi u bolnicama za opću anesteziju.


Reci što misliš!