Zabava

2. rođendan eZadra!

Fešta eZadra uz dalmatinski rock'n'roll

Fešta eZadra uz dalmatinski rock'n'roll

Gotovo dvosatni nastup završio je neizbježnim bisom, a publika je Bana, Belana i Diktatore jedva pustila s pozornice

Drugi rođendan našeg portala www.ezadar.hr, završio je ludom feštom uz dalmatinski rock'n'roll, koju su nam priredili Sexymotherfuckersi, Marijan Ban i Diktatori, te Neno Belan kao specijalni gost.

Žestoko i zafrkantski, Sexymotherfuckers svojim su dalmatinskim hop-cupom zagrijali publiku, koja se tek u drugoj polovici svirke nešto više opustila, pa i zaplesala ispred pozornice. Zabrana pušenja uzela je svoj danak, jer se velik broj ljudi prebacio na terasu Arsenala, te povremeno ulazio kako bi uživao u pjesmi koja im se sviđa. 

Ipak, Marijan Ban i stari hitovi Daleke Obale, koji su neizostavni dio svih fešta, rođendana ili bilo kakvog oblika zabave  u Dalmaciji a i šire, bili su dovoljan razlog da se ostavi cigareta i uđe u prostor Arsenala, koji se po dolasku Bana, vrlo brzo solidno popunio.

Ban, koji se pokazao u najboljoj mogućoj formi, zračio je pozitivom i svo je vrijeme bio odlično raspoložen. Sam za sebe kazao je da je nov čovjek, koji je iza sebe ostavio alkohol i sve ostale probleme. Zajedno s Diktatorima, otprašio je većinu legendarnih hitova Daleke Obale i zauzvrat dobio fantastičnu podršku publike.

Jedan za drugim, nizali su se vječni hitovi poput 'Daleke obale', 'Ona zbori', 'Tonka', 'Morska vila', 'Mrlje', '80-te' i mnogi drugi, koji su doslovno zapalili publiku. Kao gost iznenađenja, na pozornicu je izašao Neno Belan, nastavivši u jednako energičnom tonu, a istinski vrhunac večeri, može se reći da je bio njihov duet u pjesmi 'Kurve'. 

Gotovo dvosatni nastup završio je neizbježnim bisom, a publika ih je jedva pustila s pozornice. Iako možda ne su samom Zadru, Ban i Diktatori ovoga će ljeta nastupati diljem Jadranske obale, a za jesen, ako mu obveze to dopuste, Ban će možda konačno isključiti mobitel, otići na more i napisati nove pjesme.

(Više ćete moći pročitati uskoro, u intervjuu Marijana Bana za eZadar)

Pogledajte GALERIJU


Reci što misliš!