Zabava

Zaštitnik

Craig: Ubio bih za svoju obitelj

Craig: Ubio bih za svoju obitelj

Craig iz braka sa Fionom Loudon ima 16-godišnju kćerku Ellu, a u vezi je sa filmskom producenticom Satsuki Mitchell

Junak Casino Royalea i Zrna utjehe, plavokosi James Bond Daniel Craig priznao je kako bi bio u stanju zbilja i okinuti obarač samo ako bi to značilo da će zaštititi svoje najbliže.

Craig iz braka sa Fionom Loudon ima 16-godišnju kćerku Ellu, a u vezi je sa filmskom producenticom Satsuki Mitchell. I za njih, svoje najbliže žene, bi učinio sve, baš sve da ih spasi.

"Ubio bih za svoju obitelj, to je jednostavno tako. I mogu reći da su mi prijatelji najvažnija stvar u životu", rekao je Craig koji je otkrio i svoj strah da nakon Zrna utjehe više neće imati prilike ubijati kao agent 007.

"Svijet je u ekonomskoj krizi, i ne znamo hoćemo li si moći priuštiti novi film o Bondu uskoro. Poprilično sam sumnjičav i ništa ne uzimam za gotovo. No volio bih da napravimo još jedan film, definitivno", zaključio je Craig koji će u slijedećem filmu I, Lucifer utjeloviti samog sotonu. Naime u ovoj komediji Daniel će zaigrati vraga koji je dobio poslijednju šansu za iskupljenje i to u tijelu suicidalnog pisca.


Reci što misliš!