Zabava

Ups!

Procurile gole fotke Nikoline Pišek

Procurile gole fotke Nikoline Pišek

'Nisam tip koji u porukama svašta piše ili šalje golišave fotografije. Mobitel mi služi za osnovnu komunikaciju'

Na modnim stranicama se na svašta nabasa. Tako se na internetskoj stranici od našeg turbo simpatičnog Fashion Gurua na kojem bi očekivali samo krpice, našao komad mesa. I to kakvog mesa! Riječ je o golišavoj najseksipilnijoj hrvatskoj TV voditeljici.

Nikolina Pišek pokazala je svoje grudi! Iako je hrvatski tjednik Stars, koji se dočepao fotografija i lansirao ih na svoju naslovnicu, prekrio njene bradavice s natpisom Ekskluzivno zasigurno će brojati svoje najprodavanije izdanje. Svi oni koji su očekivali pravi vrući editorijal sa zmijama i ostalim rekvizitima ostat će zakinuti za poster koji bi objesili u svoju mehaničarsku radionicu.

Naime,  Fotografije je izgubila s mobitelom, a 'pošteni' je nalaznik nakon humane geste ipak odlučio zadržati nešto što je podijelio sa svijetom. Prema objavama na 'službenoj stranici' Fashion Gurua Nikolina je mrtva hladna komentirala kako joj nije bad i da je 'rasvjeta bila tako dobra da nije mogla odoljeti, a da se ne uslika'. Go girl!

- Nisam tip koji u porukama svašta piše ili šalje golišave fotografije. Mobitel mi služi za osnovnu komunikaciju - prisjetimo se Nikolinine izjave nakon što je izgubila mobitel.


Reci što misliš!