Zabava

sir anthony hopkins

Severina se u Kaliforniji upoznala s legendarnim glumcem

Severina se u Kaliforniji upoznala s legendarnim glumcem
Instagram

Nakon što su bili na saslušanju u policiji u Novom Beogradu zbog tužbi Milana Popovića, pjevačica i njezin suprug otputovali su u posjet Igorovoj sestri u Los Angeles

"Divan Anthony Hopkins, moj najdraži glumac. Ako imate priliku, poslušajte valcer koji je skladao - "And The Waltz Goes On", napisala je Severina i objavila fotografiju na kojoj pozira sa slavnim glumcem i svojom šogoricom Natašom Kojić. 

Severina i njezin suprug prije nekoliko dana otputovali su u Kaliforniju kod Nataše na kratak odmor. Kojićeva sestra već neko vrijeme živi u Los Angelesu te ondje gradi glumačku karijeru, prenosi Tabloid.hr
 

 

with my �family @severina @igorkojic =3Musketeers busted�#SundayFunday#Brother#SiserInLaw#Wknd

A photo posted by Natasha Key (@natashakeymusic) on Feb 5, 2017 at 3:02pm PST

Nije poznato gdje su Severina i Nataša srele Sir Anthonyja Hopkinsa, no sudeći po društvenim mrežama trio uživa u razgledavanju Los Angelesa. 

Severina i Igor u Ameriku su otputovali samo dan nakon što su morali na saslušanje u policiju u Beogradu. Naime, kako je doznao srpski Blic ondje su bili na zbog tužbe koju je Milan Popović podnio protiv Igora Kojića.

 

Moja sreća ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Feb 4, 2017 at 9:44am PST

Milan optužuje Igora da je objavio fotografije njihova sina Aleksandra bez odjeće. To je samo jedna od tužbi koju je srpski bogataš podnio protiv Severine i Igora. 

Gledaj, čitaj, prati i komentiraj naše priče i fotografije na Facebook stranici eZadar.hr!


Reci što misliš!