Zabava

klapa koju volimo

Intrade s pjesmom "Ne mogu te prestat jubit" u top pet radijskih hitova

Intrade s pjesmom

U top pet radijskih hitova našli su se i Tomislav Bralić i Klapa Intrade s pjesmom 'Ne mogu te prestat jubit'

Damir Kedžo i mlada Zsa Zsa s pjesmom 'Sve u meni se budi' nižu uspjeh za uspjehom. Nakon pobjede na Zagrebačkom festivalu te prošlotjednog drugog mjesta, ovoga puta našli su se na samom vrhu nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40.

„Ovo je ostvarenje sna, moj prvi broj jedan. Drago mi je da je pjesma u koju toliko vjerujem slušana. Hvala Zsa Zsi, na tome što mi se pridružila u ovoj pjesmi, i prvenstveno hvala publici što je 'Sve u meni se budi' tako dobro prihvatila, jer bez njih pjesma definitivno ne bi bila na prvom mjestu“, rekao je Kedžo na vijest o najnovijem uspjehu novog singla.

Na drugo mjesto smjestio se prošlotjedni broj jedan, Toni Cetinski s pjesmom 'Laku noć', dok je treći Massimo s '1000 ljudi'. Severina je s baladom 'Kao', prvom pjesmom snimljenom za novi album, u prvom tjednu na listi stigla do visokog četvrtog mjesta te tako ponijela titulu 'najvišeg novog ulaza'. U top pet ovoga puta našli su se i Tomislav Bralić i Klapa Intrade s pjesmom 'Ne mogu te prestat jubit'.

Uoči svog prvog koncerta u zagrebačkoj Areni održanog ove subote, najveći skok zabilježio je Ivan Zak sa svojim novim singlom 'Da si tu' te se nakon prošlotjednog 40. sada nalazi na visokom devetom mjestu.

Massimo je na broju jedan u tri hrvatske regije, Dalmaciji, Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj. Toni Cetinski prvi je u Slavoniji te Istri i Primorju, dok su Tomislav Bralić i Klapa Intrade i ovoga puta zagorski broj jedan.


Reci što misliš!