Zabava

Obara rekorde

Glazbena elita: Adele ne pjeva za manje od 4,3 milijuna kuna

Glazbena elita: Adele ne pjeva za manje od 4,3 milijuna kuna
AP

Adele se po zaradi opako približava Madonni, a odbila je ponudu od britanske televizije da sa suprugom i sinom snimi reality show

Glazbenica Adele (28) postala je jedna od najplaćenijih izvođačica nakon što je njezina tvrtka Remedy Touring ostvarila dobit od oko 100 milijuna kuna u manje od godinu dana.

- Imala sam 107 rasprodanih nastupa na turneji po Europi i Americi prošle godine - rekla je ovogodišnja dobitnica pet glazbenih nagrada Grammy. Ako je suditi prema njezinoj zaradi, Britanka inkasira oko 4,3 milijuna kuna po nastupu. 
Njezini suradnici tvrde kako je naredila da se za njezinu turneju 'The Finale' u Australiji i Novom Zelandu unaprijed rezerviraju veće dvorane.

Britanka se na listi najplaćenijih pridružila Madonni (58), koja je na tronu jer je na turneji 2008. zarađivala 33 milijuna kuna po nastupu. Prati je glazbenik Bruce Springsteen (67) sa zaradom od 19 milijuna kuna po nastupima 2012. Britanska TV kuća nedavno je ponudila Adele 344 milijuna kuna za snimanje reality showa. Producenti su je nagovarali da pusti kamere u svoj dom gdje živi s obitelji, no ona je tu ponudu odbila.

- Cijelu godinu mogla bi odlično zarađivati od pojavljivanja na reklamama, ali ne želi se dodatno eksponirati - rekao je prijatelj pjevačice.

Adele s ekološkim aktivistom Simonom Koneckijem (42) ima sina Angela Jamesa (4). Šuška se kako se par u prosincu vjenčao u tajnosti jer Britanka nosi zlatnu burmu, a Simona je nehotice nazvala suprugom na ovogodišnjoj 59. dodjeli Grammyja.

Par je, navodno, poželio uskoro proširiti obitelj, pa se Adele priprema za novu trudnoću.


Reci što misliš!