Zabava

aktivni odmor

Zadar Outdoor Festival predstavljen na sajmu LA Travel & Adventure Show

Zadar Outdoor Festival predstavljen na sajmu LA Travel & Adventure Show

Proteklog vikenda, 18. i 19. veljače u Los Angelesu je održan sajam aktivnog turizma koji okuplja izlagače iz vodećih destinacija, turističke eksperte i poznate osobe iz cijelog svijeta na kojem se predstavio i Zadar Outdoor Festival.

Sajam "LA Travel & Adventure Show" je prepoznat kao jedan od ključnih, kada govorimo o predstavljanju ponude aktivnog turizma u SAD-u. Pod jednim krovom tamo se tako nalaze, surađuju i posjetiteljima nude na tisuće mogućnosti aktivnog odmora, iz brojnih turističkih zemalja.
 
Zadar Outdoor Festival i cjelokupna Zadarska regija predstavljeni su u suradnji sa agencijom „Truly Croatia“.     
 
- Interesa od strane posjetitelja nije nedostajalo, sa zanimanjem su promatrali ponudu i zaključili kako Zadarska regija zaista zaslužuje biti predstavljena kao „Your Adventure Playground“.     

Otkrili su nam također, kako su iznenađeni raznolikošću i potencijalima koje nudi te obećali biti dio ZOF priče, već ovog travnja. 

Zadar Outdoor Festival tako nastavlja biti ambasador turizma Zadarske regije, promovirajući svojom ponudom nebrojene doživljaje koje možete doživjeti samo u ovom kutku Mediterana. 

Zadar Outdoor Festival stvara povijest. Ako želiš biti dio te priče, ne čekaj nego se prijavi i kreiraj ju zajedno s nama! Vidimo se u travnju, na „Your Adventure Playground“, poručuju organizatori Zadar Outdoor Festivala.
 


Reci što misliš!