Zabava

Raspjevani Peristil

Ova uloga kao stvorena je za Severinu

Ova uloga kao stvorena je za Severinu

Na splitskom Peristilu danas su odzvanjali zvuci pjesme zahvaljujući snimanju spota za mjuzikl "Naša bila štorija"

Severina će u mjuziklu zaigrati ulogu Ane, Goran Karan Duju, Danijela Martinović u ulozi je Bjonde, Giuliano u ulozi Linca, a svi su zapjevali ispred katedrale sv. Dujma u splitskoj staroj jezgri.
Nakon pjesama 'Šta je svit' na splitskim Prokurativama i 'Manta me jubav' u prekrasnom Trogiru, dalmatinski četverac zapjevao je još jednom u rodnom gradu u društvu folklornog ansambla i publike koja se okupila kako bi uživala u pjesmi i plesu.

Mjuzikl 'Naša bila štorija' autora Nene Ninčevića i Gorana Karana s nestrpljenjem očekujemo već dugi niz godina, a predstavljat će priču o zabranjenoj ljubavi mladog splitskog para 70-ih godina.

Mjuzikl se sastoji od 16 glazbenih brojeva, a osim Severine, Karana, Danijele i Giuliana, protagonisti ovog dugo očekivanog glazbenog spektakla bit će i Stefan Kokoškov koji je zamijenio pokojnog Vinka Cocu, Tedi Spalato, Snježana Sinovčić Šiškov i Arijana Čulina.
Iako se nagađalo kako bi se premijera mjuzikla mogla prikazati u ljeto 2015., to se još nije dogodilo, a obožavateljima pjesme na kazališnim daskama koje život znače preostaje ništa drugo nego pričekati još neko vrijeme.

Sigurni smo kako je snimanje prošlo u veselom tonu s obzirom na to da se raspjevani četverac poznaje i druži dugi niz godina. Na snimanju za pjesmu 'Manta me jubav' u proljeće 2016., dalmatinski pjevači otkrili su kako je snimanje više nalikovalo prijateljskom druženju nego poslu.

'Severina i ja smo išle u istu srednju školu, Gorana viđam svaki dan, Giuliano mi je također prijatelj cijeli život… Iza nas su mnoge godine i uspomene koje nas vežu, a kad si s dobrim prijateljima, dan proleti u sekundi', rekla je tada Danijela Martinović za Večernji.
 


Reci što misliš!