Zabava

u subotu 22. travnja

Irena Žilić promovira drugi album u Tvornici kulture

Irena Žilić promovira drugi album u Tvornici kulture
Jure Živković

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, promovirat će drugi album u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 22. travnja

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, promovirat će drugi album u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 22. travnja.

Album "Haze" Irenin je drugi studijski uradak koji će svjetlo dana ugledati 15. ožujka, a najavljen je s dva odlična singla.

U studenom prošle godine Irena je objavila pjesmu "The Moon", a početkom veljače ove godine objavljen je i drugi "X". Oba singla najavila su drugačiji zvuk na drugom albumu od onoga što je publika navikla čuti u njezinim pjesmama.

Na novom albumu Irena Žilić je radila s talentiranim producentom Markom Mrakovčićem, a više nije ni sama s gitarom. Pridružili su joj se Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi), koji će s njom nastupiti i u Tvornici kulture.

Novo izdanje Irene Žilić moći će se nabaviti prvo u digitalnom obliku, uz koje će biti objavljena i knjižica s tekstovima, a fizičko izdanje će izaći nešto kasnije.

Irena Žilić iza sebe ima EP "Days of Innocence", album "Travelling" te brojne koncerte diljem Hrvatske i regije, a njezin drugi album jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine.

Ulaznice u su u pretprodaji po 35 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb

Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb

Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

www.entrio.hr

Organizator je yem.


Reci što misliš!