Zabava

novo u gradu

#samourbano od subote u Callegru

#samourbano od subote u Callegru

Ekipa s Foruma neumorno nastavlja boriti se za „ono urbano“ u Zadru. Upravo zato, uz već kultni Forum Blues bar program koji se odvija svakog petka, u Caffe baru Callegro osmislili su i subotnji projekt namijenjen publici kojoj nedostaje ugodnog klupskog ambijenta u pristojnim večernjim satima

„Zamisao je da pod krovnim nazivom projekta #samourbano svaku subotu ugostimo izvođače čija će glazba biti u službi stvaranja klupskog ugođaja, kulisa jednog opuštajućeg ambijenta poželjnog za prijateljsku ćakulu uz dobru cugu – poručuju organizatori.

Ovu subotu, od 20 sati pjevaju Marta i Mateja, zanimljiv otočni duo, dva osebujna glasa i gitara uz repertoar koji vijuga provjereno dobrim glazbenim smjerovima.

Od 21 sat, DJ Valerjev preuzima glavnu riječ i nudi široki izbor glazbe i to isključivo sa gramofonskih ploča, koji uključuje new wave, garažni rock, proto i post-punk, space rock, indie rock i drugo.

Program počinje u 20 h, a traje do 23.30 h.

„Sada znate gdje subotom možete popiti pivu/čaj/kakao, a da vam pritom „kriva“ glazba ne raspara uši“ – još jednom poručuju organizatori.


Reci što misliš!