Zabava

Nije birala riječi

Glazbena diva ušutkala modne kritičare

Glazbena diva ušutkala modne kritičare
© Guliver Image/Adriana M. Barraza/WENN.com

Na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja, britanska diva Adele osvojila je pet gramofonskih kipića , uključujući onaj za najbolji album godine

Njezin glamurozan izgled na crvenom tepihu, međutim, doživio je podsmijeh javnosti i usporedbe s likom Fione iz animiranog hita 'Shrek'

Uoči rasprodanog koncerta u australskom gradu Perth, Adele se odlučila obračunati s mrziteljima njezina izgleda na Grammyjima, pritom ne biravši riječi: 'J****o me ne zanima. To je Givenchy haljina iz couture kolekcije. Mogu reći što žele'.

Vlasnica megahita 'Hello' tvrdi kako se nije previše uzbudila oko osobnih napada na račun njezina odabira haljine za dodjelu Grammyja.

Dežurne kritičare, 28- godišnja pjevačica pokušala je ušutkati obrativši se fanovima na australskom koncertu: 'Prije Grammyja odlučila sam odjenuti tu zelenu haljinu i svi su mi rekli da izgledam kao Fiona iz 'Shreka'.  Svima je jasno da sam velika dama koja voli uživati u hrani, no kako bi stala u tu haljinu vježbala sam dvaput dnevno s obzirom da je prilično uska'.

Na koncertu u Perthu, Adele se pojavila u jednako luksuznoj haljini u boji burgundca prekrivenoj mnoštvom šljokica, priznajući da se u njoj nekontrolirano znoji.

Spomenuta haljina djelo je libanonskog dizajnera Zuhaira Murada iz kolekcije visoke mode predstavljene 2015. godine.

'Tijekom ove turneje, moji kilogrami će se u potpunosti otopiti', našalila se britanska diva.

 


Reci što misliš!