Zabava

protiv raka

Stvari pokojnog glumca Patricka Swayzea prodavat će se na aukciji

Stvari pokojnog glumca Patricka Swayzea prodavat će se na aukciji

Ove godine kultni film slavi 30 godina od svog nastanka, a obilježit će se i osma godišnjica od smrti glavnog glumca Patricka Swayzea.

Za sve njegove obožavatelje aukcijska kuća Julien's Auctions objavila je lijepu vijest. Krajem travnja održat će se aukcija omiljenih predmeta slavnog glumca čiji će prihod ići za organizaciju koja se bavi istraživanjem raka gušterače, od čega je i preminuo.

Nakon što je 14. rujna 2009. nakon duge i teške bolesti preminuo glumac Patrick Swayze, sve njegove stvari i drage predmete u kutije je pospremila njegova udovica Lisa Niemi.

Stoga se udružila s najvećim stručnjacima za aukcije - Julien's Auctions - te će se idućeg mjeseca, točnije 28. i 29. travnja u Los Angelesu organizirati prodaja osobnih stvari slavnog glumca.

Sav prihod od prodaje bit će namijenjen Pancreatic Cancer Action Networku, organizaciji kojoj se Lisa Niemi priključila nakon što je poslije osam godina borbe njezin suprug izgubio bitku s rakom.

Među stvarima na aukciji će se tako naći i čuvena kožna jakna koju je nosio u filmu "Prljavi ples".

"Patrick je jako volio tu jaknu. Nosio ju je na snimanjima, u svakodnevnom životu i u vožnji motorom. Stoga je bila više od jakne iz "Prljavog plesa", poručila je udovica za jaknu za koju se nadaju da će se prodati za iznos od četiri do šest tisuća dolara.


Reci što misliš!