Zabava

Zadovoljan žiri

321-kuhaj: Pala druga desetka ove sezone: Moira i Zdravko iznenadili Pažanina s kobasicama

U ponedjeljak navečer u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pala je i druga ovosezonska desetka

U ponedjeljak navečer u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pala je i druga ovosezonska desetka. Otac i kćer iz Varaždina izabrali su recept koji je oduševio žiri! I dok Tomislav Špiček nije mogao Zdravku i Moiri dati najveću ocjenu iz „sebičnih“ razloga, to je bez trenutke razmišljanja učinio Ivan Pažanin!

„Tekstura, začini, prilog, pečenje… Sve je bilo odlično! Nisam ja nekakav zatucani kuhar. Svako jelo ima svoju težinu i svoju ljepotu i zna se kako se sprema. Ako nekom jelu dajem deset, onda to jelo stvarno ima brutalnu težinu. Teško dajem desetke, ali ovo je jelo bilo savršeno!“, komentirao je Pažanin domaće pečenice s bijelim žgancima koje su Varaždinci napravili po Špičekovom receptu.

Špičeku je njihovo jelo bilo odlično odrađeno i ukusno, dok je Žakline dodala da joj do savršenstva nedostaje jedino još malo masnoće od pečenja.

„Da ste sami došli do ideje da nam pripremite ovakav recept, dao bi vam deset. A, ovako sam jedan bod sebi ostavio“, objasnio je Špiček zbog čega Moiri i Zdravku nije dao najveću ocjenu nasmijavši pritom cijeli studio.

S obzirom da i kod kuće često rade domaće kobasice i suhomesnate proizvode, Moira i Zdravko cijelu su epizodu bili poletni i jednostavno su uživali u kuhanju komentirajući kako im je ova epizoda bila najbolja do sad. Toliko su se uživili u svoj zadatak da nisu ni primijetili svađu Ane i Tina koja se protezala kroz čitavih 75 minuta koliko je trajao zadatak. Martin i Kristijan su imali druge najbolje ocjene u danu. Za svoj filet bijele ribe i beluga leću dobili su osmicu i čak dvije devetke.

Najlošiji zbrojem ocjena imali su Aleksandra i Kristijan koji su za tripe na pašticadu dobili mršavih 12 bodova. Sutra ih očekuje novi zadatak koji bi trebali dobro odradili kako ne bi ušli u skupinu parova koja će se boriti za opstanak u showu!


Reci što misliš!